Lewis Capaldi ha anunciat la cancel·lació de tots els concerts previstos els propers mesos, a causa dels problemes de salut relacionats amb la síndrome de Tourette que pateix i que li impedeixen de realitzar els concerts amb normalitat.

La gira passava per Barcelona el mes de setembre, després d’haver hagut de cancel·lar anteriorment la data prevista.

El músic ha emès un comunicat a les xarxes on explica que acostumava a gaudir de cada segon dels concerts, però encara està aprenent a ajustar-se a l’impacte que el Tourette té en ell, com es va poder comprovar al concert que va oferir a Glastonbury, on el públic va haver d’ajudar-lo a acabar el directe.

- Publicitat -

L’artista ha explicat que necessita més temps per posar en ordre la seva salut mental i física, per tal de poder continuar fent el que més estima molt més temps.