Scorpio, Socunbohemio i Genkie són els primers artistes confirmats per l’Isard Fest 2023. Aquests tres noms són els primers desvelats del cartell del festival de música, natura i gastronomia que se celebrarà dissabte 22 de juliol.

Aquest 2023 torna el festival més animal. Isard Fest celebrarà la seva segona edició a Sant Hilari Sacalm el dia 22 de juliol. L’enclavament de l’Isard Fest serà el mateix que l’any anterior: el Passeig de la Bòbila (carretera Vilavecchia, Sant Hilari Sacalm), una localització privilegiada de la capital de les Guilleries amb vista als boscos hilariencs.

Enguany, els primers artistes confirmats són Scorpio, exconcursant del programa de TV3 Eufòria; Socunbohemio, que acaba de publicar el seu disc debut Contes de les quatre estacions; i el DJ gironí Genkie. Les entrades ja estan a la venda amb un preu de 15 euros i es poden obtenir en aquest enllaç. A finals d’aquest mes es farà públic el cartell complert del festival.

- Publicitat -

L’Isard Fest va celebrar la seva primera edició el dissabte 23 de juliol del 2022. Amb el programa de més de deu hores de música, gastronomia, cultura i natura, 320 persones van gaudir del festival més animal de les Guilleries. A la primera edició, per l’escenari de l’Isard Fest hi van passar Ariox, GRABU, Entresol2na, Xicu i TRAMMA. També Ginestà, Sexenni i La Ludwig Band van ser part de l’Isard Fest 2022.

Isard Fest neix d’una iniciativa d’un grup de joves del poble de Sant Hilari Sacalm amb l’objectiu d’apostar pel talent musical emergent al nostre país, però sense oblidar les arrels del seu poble. Isard Fest és un festival amb unes característiques úniques que el desmarquen de la resta de festivals d’estiu. Isard Fest és una aposta innovadora pel talent emergent català i per revalorar i redescobrir el ric paisatge natural de les Guilleries i Sant Hilari Sacalm, l’epicentre del festival.