Arriba una nova edició del Musica’t Pals carregada de propostes de qualitat, amb consolidant la ferma aposta per la música en català, els concerts confortables en espais singulars i la inclusió del públic familiar.

El cartell de la quarta edició del festival palsenc, que arrencarà el 21 de juliol i s’allargarà fins el 19 d’agost, inclou noms d’allò més destacats, diversos i per a tots els públics: Arnau Tordera, Lali Begood, Els Pets, El Pot Petit, Pau Vallvé, Els Atrapasomnis i Elena Gadel i Marta Robles. I a això s’hi suma un factor diferencial que cal tenir en compte: els dos primers concerts són de franc (Arnau Tordera, el 21 de juliol; i Lali Begood, el 23), alhora que la resta tindran preus populars.

Va ser l’any 2020 quan el Musica’t Pals va prendre el relleu al cicle de Concerts a la Fresca (que van arrencar l’any 2016). El Musica’t Pals està organitzat per l’Ajuntament de Pals i produït per la promotora Dmusical. Les entrades poden adquirir-se a través del web del festival i, pels concerts gratuïts, també hi haurà reserva d’entrades online per qui vulgui assegurar-se l’accés: www.festivalmusicat.cat

- Publicitat -