Foto: Bernat Almirall

El col·lectiu de Barraques de Sitges ha presentat avui un cartell de luxe pel seu 10è aniversari que es celebrarà els dies 18, 19 i 20 d’agost, amb les grans novetats de que tornen a La Fragata, espai dels seus orígens, i també que tornen al format gratuït, després dels anys de pandèmia.

L’organització segueix apostant per un cartell amb el millor dels Països Catalans, tenint en compte grups catalans de primera línea com Buhos, The Tyets, o Ginestà; del País Valencià, grups com La Fúmiga, Smoking Souls, o Xavi Sarrià; o de les Illes Balears amb el rock menorquí de Pèl de Gall. Una clara aposta per la llengua catalana i que també segueix donant suport a les llengües germanes com l’euskera, amb En Tol Sarmiento i Bulego, dos dels grups del moment a Euskal Herria.

L’organització segueix creient en un cartell paritari on el 50% dels grups hi ha presència femenina. Un cartell on també han anunciat que hi haurà música per tots els públics per obrir-ho més a tot el poble, en seran també protagonistes grups de versions com Les Que Faltaband, un grup de dones que versionen cançons fetes per dones; Fescat Goes Punk, versionant el millor de la música en català en un format més rocker; DJ’s; hi haurà humor amb Guillem Estadella i música pels més menuts de la casa amb Lali BeGood, artista sitgetana que juntament amb el DJ Brendv Blu B2B Santi Aranya actuaran com a artistes de talent local.

- Publicitat -

Una de les novetats serà que el primer dels tres dies de concerts es celebrarà la gran festa del 10è aniversari titulada: “10 anys – 10 artistes”, on serà una nit diferent de les que s’han vist fins ara, en anys anteriors. Encara quedaran 2 artistes més per confirmar que diran més endavant.