Foto: Annie Leibovitz

Ed Sheeran ha confirmat que el proper 5 de maig arribarà el seu nou disc “Subtract“, que servirà per tancar el cicle de signes matemàtics.

El britànic explica que el disc ha estat marcat per un any mogut a la seva vida, de fet explica que porta una dècada treballant en el disc, intentant fer un àlbum acústic, escrivint i gravant centenars de cançons amb una visió clara de com havia de ser. Va ser a principis de 2022 quan una sèrie de fets van canviar la seva vida, la seva salut mental, i va ser llavors quan va començar de nou la concepció del disc.

Sheeran relata que escriure cançons és la seva teràpia, que l’ajuda a que els seus sentiments tinguin sentit. Fa poc menys d’una setmana va canviar tot el disc que tenia pensat. En poc temps, la seva dona embarassada se li va detectar un tumor sense possibilitat de tractament fins al naixement de la criatura. També va patir la mort del seu amic Jamal i es va veure obligat a anar a un tribunal a defensar la seva integritat com a músic. El músic afegeix que es va veure en una espiral de pors, ansietat i depressió i que tot plegat ha marcat la confecció del disc.

- Publicitat -

– (Subtract) Tracklist

1. “Boat”
2. “Salt Water”
3. “Eyes Closed”
4. “Life Goes On”
5. “Dusty”
6. “End of Youth”
7. “Colourblind”
8. “Curtains”
9. “Borderline”
10. “Spark”
11. “Vega”
12. “Sycamore”
13. “No Strings”
14. “The Hills of Aberfeldy”