Als seus 32 anys, Ed Sheeran ha sorprès al personal després d’afirmar en una entrevista a Rolling Stone, que està preparant un disc que es publicarà quan ell hagi mort.

El britànic ha dit que durant el temps que li queda de vida vol anar preparant aquest disc perfecte i que hi anirà afegint cançons per tenir el seu testament musical, que veurà la llum quan ja hagi mort.

Per altra banda, el músic ha explicat que treballant amb Aaron Dressner es va donar compte que havien escrit suficient material per fer un altre disc diferent, que serviria per començar una nota etapa musical. Sembla que les cançons serien massa alegres per “Subtract” i que podrien formar part d’un nou cicle de 5 discs, que tindria a veure amb algun tipus de símbols, tot i que no matemàtics.

- Publicitat -

El britànic també va explicar que està preparant un disc col·laboratiu amb J Balvin, que inclourà cançons amb Pharrell Williams, Shakira, Daddy Yankee o Burna Boy.

I tot això a només dos dies per l’estrena de ‘Eyes Closed’, l’avançament del disc “Subtract“, previst pel 5 de maig. Dos dies abans s’estrenarà a Disney + una docusèrie “Ed Sheeran: The Sum of it All”, que explicarà l’ascens a la fama del músic i com s’han creat alguns dels seus èxits.