El Festival Strenes ha anunciat un gruix de nous artistes que presentaran els seus respectius nous treballs al festival, del 31 de març al 6 de maig.

Entre els noms destaquen els de Joan Dausà (5 maig) en la presentació de la gira de 10 anys “Jo mai mai”; Sílvia Pérez Cruz (21 abril), que presentarà un disc previst per la primavera; Beth, amb celebració de 20 anys de trajectòria; Anna Roig (14 abril) en solitari i amb nou treball; Tanxugueiras (14 abril); Andrea Motis amb Marco Mezquida (15 abril); Luz Casal (29 abril); Buhos (31 març); Blaumut (4 maig) celebrant 10 anys; o Viva Suecia.

Tots aquests noms se sumen als prèviament anunciats de Els Amics de les Arts, Judit Neddermann, The Tyets, Triquell, lal’ba, Doctor Prats, 31 FAM, o els artistes del Festival Strena Urbana: Scorpio i Flashy Ice Cream.

- Publicitat -

Les entrades pels nous concerts anunciats es posaran a la venda aquest dimarts a les 8 del vespre al web del festival.