Dissabte 26 de novembre, a les 20.00h (obertura de portes a les 19.30h), els concursants d’Eufòria Estela, Pep, Laura i Chung-man cantaran els seus nous temes en directe a [La 2] de la Sala Apolo de Barcelona.

En l’ocasió, els acompanyarà el bateria Neo M, creador de la primera bateria visual interactiva de Catalunya, un instrument capaç de generar tota classe de sons i animacions de llum simultàniament.

El concert també comptarà amb la presència del guitarrista i productor de Búhos, Jaume Nin, i el baríton Germán de la Riva com a convidats especials.

- Publicitat -

L’Estela presentarà el tema “Cupido”, una cançó d’estil pop amb pinzellades de rock i dance, mentre que la Laura Gibert ballarà al ritme de reggaeton urbà del seu tema “Ni la moto”. Ambdues artistes han comptat amb la producció estel·lar de Roger Argemí, Víctor Arbelo i Uri Plana, i el suport creatiu de Daniel Anglès.

Per part seva, el Chung-man i el Pep Munta tenen reservada una “sorpresa molt especial”, que no ha sigut anunciada a les xarxes i serà un regal exclusiu per a tots els assistents al concert.

Si els voleu anar a veure, podeu trobar entrades a l’enllaç https://elgranconcert.cat i a l’agenda oficial de la Sala Apolo.