Sam Smith i Kim Petras
Sam Smith i Kim Petras

Ja fa un temps enrere que us portàvem a Primera Fila l’estrena del videoclip ‘Unholy’ la col·laboració entre el britànic Sam Smith i l’alamana Kim Petras. El grapat d’èxits que estan aconseguint aquest parell no ha fet més que créixer per moments, el més recent ha estat l‘ascens a la primera posició de la llista Billboard.

Amb tan sols quatre setmanes en aquesta llista, han obtingut escalar fins al cim desbancant la posició que va ocupar fa només uns dies Steve Lacy, el compositor nord-americà, amb el seu ‘Bad Habit’.
Amb aquesta posició no només assoleixen ser els números u de la llista mundial dels èxits, sinó que també aconsegueixen ser els primers artistes no binari i transgènere, respectivament, en fer-se amb aquesta posició i fan història dins la comunitat LGBTIQ+.

Amb aquesta cançó, que està arrasant a Tik Tok i que acumula ja més de 40 milions de reproduccions (sumant YouTube i Spotify), els artistes fan història a la comunitat, però també en la seva carrera musical on els dos s’estrenen a la posició. Aquesta posició se suma als èxits que ja acumula la cançó que ha aconseguit situar-se també a altres llistes d’èxits arreu del món com la del Regne Unit, Austràlia o Alemanya, el país natal de Kim Petras.

- Publicitat -

De fet, la mateixa Kim Petras ha set una de les que s’ha avançat a informar de la notícia per les xarxes i ha agraït al britànic per confiar en ella en la col·laboració:

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida por KIM PETRAS (@kimpetras)

“NÚMERO 1! Estic molt agraïda. Sam, no puc donar-te les gràcies suficients per haver estat amb mi durant anys en aquest moment. Estic molt agraïda de ser part del teu primer número 1 als EUA tot i que ja n’hauries de tenir 500 en aquest punt” declarava la cantant al seu perfil d’Instagram.