Sam Smith i Kim Petras protagonitzen el videoclip de Unholy, la seva cançó que va veure la llum el passat 22 de setembre i que està arrasant a les xarxes i a les llistes d’èxits. Gràcies a la viralització d’un fragment del tema a Tik Tok, ‘Unholy‘ està aconseguint un impacte real, situant-se el número 1 Global a Spotify i situant-se, també en primer lloc, a les llistes dels Estats Units i de Gran Bretanya.

Tot el revolt que està causant ‘Unholy‘ a les xarxes, pot ser un punt d’inflexió per la carrera de tots dos artistes, que passen per moments baixos, sobretot la de Kim Petras, incapaç de publicar un àlbum ja acabat per problemes contractuals.

El videoclip, que en pocs dies ja supera els 5 milions de reproduccions, està dirigit per Floria Sigismondi, que ha treballat amb artistes com Marilyn Manson, The White Stripes, David Bowie, Katy Perry o The Cure.

- Publicitat -