Del dissabte 8 d’octubre al 19 de Novembre, Lleida es tornarà a omplir de música. Comptarà amb un total de 25 concerts repartits en 10 sales musicals de la ciutat, que per primer cop s’uneixen per tal de formar un circuit comú de cultura musical i poder oferir en directe a grups locals i de fora.

Pel que fa als artistes que hi participen, mentre que l’anterior edició va comptar amb noms com Trueno, Nil Moliner, Sidonie, Mishima o Ana Mena aquest any s’ha volgut apostar per la música de proximitat, amb la meitat de grups de procedència local.

El cartell d’aquesta nova edició recull una gran varietat d’estils: indie, rock, pop, funk, rumba, urbà, funk… Hi trobem artistes des d’artistes com la Fundación Tony Manero, La Habitación Roja, Maikel Delacalle o Quimi Portet, fins a artistes lleidatans com Lo Pardal Roquer, Hoven, Neptú o La Niña Paracaídas.

- Publicitat -

Els concerts es podran veure a La Llotja, Biloba, Cafè del Teatre, Cotton, Sala Manolita, Fundació Orfeó Lleidatà, Bodega Sisbris, La Casa de la Bomba, La Boite i La Casa de les 3 Amfores. Les entrades ja estan disponibles al web del festival.