El 10 de maig de 2021 Sopa de Cabra va començar la celebració dels 30 anys del “Ben endins”, el disc de pop-rock en català més venut de la història. La gira del trentè aniversari del disc “Ben endins” de Sopa de Cabra està a punt d’acabar-se. Els gironins els queden dos concerts per acabar-la. El 26 de novembre posaran la cirereta a la gira al Palau Sant Jordi, sis dies després de fer parada a Reus.

Ara fa unes setmanes, els gironins van ampliar l’aforament per la demanda que hi havia i a hores d’ara només queda el 20% de les entrades posades a la venda.

Els de Girona van ampliar l’aforament per la demanda d’entrades i ara queda el 20% de les que hi havia a la venda. Aquesta gira fa dos anys que dura i ha passat per diversos festivals del país, com el Cabró Rock. Per acabar-la, l’espectacle està garantit, amb la confirmació d’una tretzena de col·laboracions de luxe; Alfred García, Buhos, David Carabén, Els Amics de les Arts, Els Catarres, Ginestà, Joan Dausà, Judit Neddermann, Intana, Ramon Mirabet, The Tyets, Suu i Xarim Aresté.

- Publicitat -
Buhos, Els Catarres, Joan Dausà, Suu, Ginestà o The Tyets, entre d'altres, al concert de final de gira de Sopa de Cabra