Blink-182 anuncien el retorn de Tom DeLonge al grup, coincidint amb el 20è aniversari del seu disc de títol homònim.

La banda ha anunciat les dates d’una gira mundial que inclou una parada al Palau Sant Jordi de Barcelona, 4 d’octubre de 2023. La gira vindrà acompanyada de The Story So Far com a banda telonera.

Les entrades sortiran a la venda el proper dilluns 17 a les 11 del matí a la xarxa Ticketmaster, mentre que aquest dimecres 12 hi haurà prevenda pels fans del grup i l’endemà hi haurà prevenda pels usuaris registrats a LiveNation.es.

- Publicitat -

El preu de les entrades serà de 45 a 75 euros per les entrades de seient reservat, 85 per les de front pista i 60 per les de pista normal. A aquests preus s’hi ha de sumar les despeses. També existiran alguns packs vip a partir de 145 euros. Més info a LiveNation.

Així mateix, el grup ha anunciat una nova cançó per aquest divendres ‘Edging