Es confirma la notícia i Arctic Monkeys actuaran al Bilbao BBK Live 2023. Feia uns dies una imatge del cotxe que apareix a la portada del nou disc dels britànics es veia aparcat en un camp on es veien el logotip del festival basc i deixava entreveure la confirmació que avui s’ha fet oficial.

El que no se sabia és que aquesta actuació seria l’única que el grup d’Alex Turner faria a l’estat espanyol en tot el 2023, com el 2022 va passar amb Cala Mijas, un altre festival que gestiona Last Tour.

Avui s’ha obert la prevenda d’abonaments pels que van assistir aquest any, a 130 euros pels 3 dies, mentre que amb l’opció de càmping en costa 150. La venda general serà a partir del 2 de novembre a les 10 del matí a un preu de 150 euros pels abonaments normals i 170 amb càmping. Es podran adquirir al web del festival.

- Publicitat -

El Bilbao BBK Live tindrà lloc del 6 al 8 de juliol a Kobetamendi.