El cantant de Mumford & Sons ha engegat una carrera en solitari, que culminarà en un disc anomenat “Self-Title” i que presenta amb ‘Cannibal‘, una cançó que explica una trista història que li va tocar viure en primera persona.

Tal com relata a una entrevista a GQ, Marcus Mumford va patir abusos sexuals quan era un nen. Explica que va passar quan ell tenia 6 anys, quan va començar la primera d’una sèrie d’experiències sexuals poc saludables i realment inusuals per algú d’aquella edat.

El músic diu que és la primera vegada que ho fa públic en 30 anys i que de fet no ho havia explicat a ningú en tot aquest temps. Però que tal com li passa a molta gent, ell va revivint aquesta situació cada dia. També comenta que els abusos no van ser per part de cap familiar ni de l’església, tot i que no dóna més detalls sobre qui els hauria comès.

- Publicitat -