La tercera edició del Mússol Festival, que se celebrarà el deu d’octubre a la Sala Apolo de Barcelona, ha anunciat noves confirmacions.

Entre la programació que s’ha anunciat avui mateix, s’hi troben el duet barceloní Ginestà, Sara Roy, Flashy Ice Cream, Soble & Hug Sound i Gessamí Boada que trepitjaran l’escenari de la mítica sala del Paral·lel per posar el seu granet de sorra per a la investigació del càncer infantil.

Tots aquests artistes se sumen a les confirmacions que ja van anunciar gairebé a principis d’any, les de Judit Neddermann, Santa Salut i Pau Lobo. En total 8 artistes participaran al festival presentat per l’integrat i vocalista de la banda lleidatana Koers, Kelly Isaiah, que també interpretarà alguna cançó.

- Publicitat -

 

Ver esta publicación en Instagram

 

A post shared by Festival Mússol 🦉 (@mussolfestival)

Les entrades, que ja es poden comprar a través de la seva web, tenen un preu de 23 € l’entrada general. A més, per qui no pugui assistir al concert, però vulgui col·laborar en la causa, des de la mateixa pàgina pot fer una donació de 5 € que se sumaran a tots els beneficis aconseguits durant la jornada solidària.

Tots els beneficis del Mússol Festival seran adreçats directament a la a l’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya) que promou el projecte “La Casa dels Xuklis” per a les famílies que tenen infants que reben tractament contra el càncer.

D’aquesta manera el Festival Mússol, que va néixer en plena pandèmia, aposta un any més per celebrar la tercera edició d’un festival com pocs a la ciutat dedicat exclusivament a recaptar diners per a una causa solidària.