El festival Primavera Sound anuncia la cancel·lació del concert que The Strokes havien d’oferir aquest divendres a Barcelona. La banda ha emès un comunicat on expliquen que tenen un positiu de Covid que els hi impedirà fer el concert.

El grup, que ja es troba a Barcelona, en excepció d’un dels seus membres, no pot desplaçar-se al festival pels motius explicats.

El Primavera Sound oferirà la possibilitat de que tots els que tinguin adquirides entrades de dia per aquest divendres puguin assistir el dia 10, quan el grup està previst que faci el segon concert que estava previst.

- Publicitat -

Per substituir a The Strokes, s’han intentat portar a molts noms, però per qüestions d’exclusivitat amb altres festivals o ciutats ha estat complicat. Finalment Mogwai s’incorporaran aquest divendres i actuaran a l’escenari Cupra, mentre que Caribou oferirà un directe al Pull&Bear.