Yungblub arriba finalment a Barcelona el proper 3 de maig, ho fa després de posposar-se la data del 15 de novembre, on ja no quedava cap entrada per veure’l en directe. I és que el nom de Dominic Harrison causa furor entre un bon grapat de persones.

La seva gira “Life on Mars Tour” s’inicia el proper 30 d’abril a Lisboa, posteriorment anirà a Madrid i la cita amb Barcelona serà el 3 de maig a la Sala Razzmatazz, de la mà de la promotora Live Nation.

La gira europea s’allargarà fins a principis de juliol, on tornarà a Espanya per actuar al festival Mad Cool de Madrid. Abans haurà anat a països com França, Regne Unit, Irlanda, Països Baixos o Itàlia entre altres.

- Publicitat -

Només té dos treballs editats, el darrer “Weird!” editat el 2020. La seva música suma més de 4000 milions de reproduccions a tot el món i compta amb uns 8 milions d’oients mensuals a Spotify.

La seva última cançó ‘The Funeral’ ja és tot un èxit a la xarxa.