Deryck Whibley de Sum 41 ha explicat a una entrevista amb Rolling Stone, que el grup està preparant un disc doble sota el títol de “Heaven and Hell“. Heaven estarà dedicat al punk pop, mentre que Hell ho farà al metal.

A l’entrevista el músic explica que el disc va sortir accidentalment durant el confinament. Deryck va fer unes llistes amb bandes que van marcar la seva adolescència, per escoltar-les mentre anava en cotxe amb el seu fill. Es va posar a escriure quatre o cinc cançons i li van agradar molt.

Algunes de les cançons de “Hell” van dedicades al seu antic mànager, que segons apunta el grup, els hi hauria robat molts diners.

- Publicitat -

De moment no hi ha data de publicació, l’únic que se sap és que el grup oferirà una gira pels Estats Units “Blame Canada” al costat de Simple Plan. Precisament Deryck col·labora al nou disc dels canadencs amb ‘Ruin my life’.