Miley Cyrus ha anunciat a les xarxes que aquest divendres arribarà el seu primer disc en directe: “Attention: Miley Live”. El disc es va gravar durant un dels pocs concerts que l’artista ha pogut fer els últims dos anys.

Aquest disc era reclamat pels seus seguidors des de feia molt de temps i finalment l’artista ha decidit publicar-lo. Inclourà 20 temes, dos dels quals inèdits: ‘You’ i ‘Attention’, però també algunes versions com ‘Heart of glass’, ‘Like a prayer’, ‘Jolene’ o ‘Nothing compares to you’.

Attention: Miley Live Track List

- Publicitat -

1. Attention
2. We Can’t Stop X Where Is My Mind?
3. Plastic Hearts
4. Heart of Glass
5. 4×4
6. (SMS) Bangerz
7. Dooo It!
8. 23
9. Never Be Me
10. Maybe
11. 7 Things
12. Bang Bang X See You Again
13. Jolene
14. High
15. You
16. Like a Prayer
17. Edge of Midnight (Midnight Sky Remix)
18. The Climb
19. Wrecking Ball X Nothing Compares 2 U
20. Party In The USA