Feia dies que Els Pets compartien imatges a les seves xarxes amb una estètica dels anys seixanta. Finalment avui hem sabut el motiu, el nou disc del grup es dirà “1963“.

El grup n’ha presentat la portada, obra de Gerard Joan, i ha posat el mes d’abril com el moment en què podrem escoltar el nou disc de la mítica banda catalana.

La banda defineix el nou disc com a arravatador, elèctric i descarat. Un disc ple de melodies enganxoses, que aposta per un pop de guitarres esmolades i rotundes, una col·lecció de cançons emmirallades en els clàssics de la new wave britànica, però al mateix temps amb una voluntat moderna i contemporània.

- Publicitat -

La producció és de Joan Pons, que fa una aposta sonora per l’optimisme adult, amb cançons curtes i directes i sense cap mena de farciment. La majoria de les cançons tindran una duració de poc més de dos minuts, i amb unes lletres que recuperen el toc irònic i descregut dels inicis del grup.

La presentació del disc tindrà lloc el 30 d’abril al Festival Strenes de Girona, amb les entrades totalment exhaurides.