Doja Cat es troba de gira per Llatinoamèrica on l’artista ha vist com no ha pogut actuar a Paraguai a causa del mal temps que hi ha.

La cantant ha viscut alguns episodis incomodes amb els seus seguidors locals, després que un grup de fans esperés tot el dia a l’artista per conèixer-la però ella no fes acte de presència. Ella defensa que hi havia una tempesta i que quan va sortir de l’hotel va ser el matí següent i que “cap fan m’estava esperant“. Els seus fans diuen que menteix i que hi havia molta gent esperant-la fins i tot sota la pluja.

Després de cancel·lar-se el concert, l’artista va organitzar una festa privada a un bar d’Asunsión i segons apunten alguns testimonis, va demanar que “ningú la mirés als ulls“. Posteriorment un tuitaire va treure aquesta informació a la xarxa social i va preguntar, a on està la teva humilitat?. La cantant no ho desmenteix i contesta: “si tu sabessis“.

- Publicitat -

Els seguidors de l’artista han creat fils de Twitter per demostrar que la fama li ha pujat al cap i que és l’enemic número 1 de Paraguai. També diuen que és xenòfoba per no haver volgut conèixer als seus seguidors de Paraguai.

Després de tota la polèmica la cantant ha assegurat que deixa la música. “No estic feta per això, ho deixo”.

L’artista escriu: “La música ha mort per a mi. Deixo la música, tinc unes ganes de desaparèixer i ja no necessito que creieu més en mi. Tot està mort per mi, la música està morta i jo sóc tonta per pensar que estic feta per això. Això és un malson“.

Doja també explica que no es farà fotos amb ningú més i demana als seus seguidors que la deixin de seguir.