El 2017 Calvin Harris va editar “Funk Wav Bounces Vol 1” un disc on trobàvem col·laboracions de Katy Perry, Nicki Minaj, Pharrell Williams o Frank Ocean entre altres, i on l’estil musical era més diferent del què ens tenia acostumats el famós DJ.

Tot i que el disc va tenir èxits com ‘Slide’ o ‘Feels’, no va ser un gran èxit de vendes, però en qualsevol moment s’esperava el segon volum. I sembla que finalment veurà la llum, encara que l’any passat digués que no tenia pensat fer-ho i que es volia allunyar d’aquell tipus d’estil.

L’artista així ho ha fet saber a través de les seves xarxes, on explica que el segon volum serà una bogeria.

- Publicitat -

De moment no se sap en quin estat està el disc, ni quan sortirà, tampoc les col·laboracions que trobarem en ell, però estarem molt atents a les xarxes per qualsevol novetat al respecte.