Aquest 2022 arriba la segona edició del Vida, Records & Friends, que tindrà lloc en algunes de les sales més importants de Catalunya i a on s’hi podrà veure talent emergent i també bandes consolidades.

Un cicle vinculat al Vida Festival i on actuaran artistes i bandes com Socunbohemio i Iris Deco; Ven’nus i Yaunest; The Bird Yellow i Guineu; Henrio i Amaia Miranda; Intana i Lavanda; o Boye.

Els primers concerts tindran lloc el 24 de març i el cicle s’allargarà fins al novembre amb diferents directes de Cut Copy a Barcelona, València i Madrid.

- Publicitat -

Des del Vida expliquen que és amb aquest objectiu que la temporada 2022 mantindrà les dues seus de concerts de la temporada passada (Vilanova i Barcelona), però farà extensiva la gira a sales de les quatre capitals catalanes: Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

Les entrades ja estan a la venda al web del Vida. Qui disposi de l’abonament del VIDA 2022 tindrà accés lliure als concerts celebrats a l’Antiga Fàbrica Damm i, a més, hi podrà venir amb un acompanyant. L’entrada de dia al Vida 2022 hi dóna accés individual. En els dos casos, fins a completar aforament.