Franz Ferdinand s’han vist obligats a modificar la seva gira de grans èxits que els havia de portar a Barcelona el proper 15 de març. La banda ha explicat que la situació de la Covid encara és complicada en alguns països i que la logística per muntar concerts en diferents ciutats fa inviable la gira en aquests moments.

Algunes de les ciutats on havien d’actuar han cancel·lat directament el concert, però Barcelona és de les poblacions on s’ha pogut reprogramar, en aquest cas el dia 25 d’octubre al mateix Sant Jordi Club.

Les entrades adquirides seran vàlides per la nova data, però qui vulgui podrà recuperar l’import a través del mateix sistema on van ser comprades.

- Publicitat -

Mentre esperem la data del concert podrem gaudir de “Hello World. Hits To The Head” que s’edita el dia 11 de març.