Adele ha estat la gran triomfadora dels Brit Awards en emportar-se els guardons de cançó de l’any per ‘Easy on me, millor artista i Àlbum de l’any per “30”.

La cerimònia també ha reconegut a Wolf Alice a millor grup, Ed Sheeran millor autor, mentre que l’artista revelació ha estat Little Simz. A l’apartat pop/R&B Dua Lipa s’ha imposat mentre que Becky Hill ha vençut a dance. Sam Fender ha estat el guanyador en la categoria de rock i alternatiu. Finalment Dave ha vençut a rap/hip hop.

En l’apartat internacional Billie Eilish ha estat la millor artista internacional, Silk Sonic el millor grup i ‘Good 4 U’ d’Olivia Rodrigo la millor cançó.

- Publicitat -

La gala ha deixat actuacions musicals com les de Adele amb una interpretació de ‘I drink wine’. També hem vist a Anne-Marie, amb caiguda de cul per les escales, Liam Gallagher, Sam Fender o Little Simz.

La nit s’obria amb Ed Sheeran i Bring me the horizon fent una versió rock de ‘Bad Habits‘, així com una versió acústica de ‘The Joker and the Queen’.