El Vida2022 acaba d’anunciar el gruix del seu cartell artístic. A falta d’una quinzena de noms i de la cinquantena de DJs del Vida Club que es faran públics més endavant, el festival de Vilanova i la Geltrú ha sumat les actuacions de caps de cartell com els australians The Avalanches, la nord-americana Cat Power, el també nord-americà Toro y Moi, els belgues Balthazar i l’artista d’arrels aragoneses, Guitarricadelafuente que ha aprofitat per avançar que el seu primer disc es titularà “La Cantera”. Per altra banda, el Vida2022 també ha anunciat les actuacions de Soccer Mommy, Baiuca: Live Band, Paco Moreno, Crudo Pimiento, Rocío Saiz, Sports Team, Son Rompe Pera i Tito Ramírez.

Aquests noms se sumen als que el Vida va presentar, com sol ser habitual, durant l’edició anterior: Els anglesos alt-J, els escocesos Belle & Sebastian, els australians Parcels, el català Alizzz, els canadencs Destroyer, els nord-americans Black Pumas o l’asturià Rodrigo Cuevas.

Menció apart mereix l’apartat d’artistes dels Països Catalans, que representen pràcticament la meitat del cartell presentat, dels quals, un 33% canta en català. Les propostes de Mishima, Intana, Da Souza, Ludwig Band, BOYE, B1n0, Germà Aire, Marialluïsa, Biscuit, Henrio, Socunbohemio, The Bird Yellow, Cabiria, Iris Deco, Salvatge cor i Alanaire, s’uneixen a les delicatessen catalanes ja presentades Anna Andreu, Carlota Flâneur i Ariana Abecasis.

- Publicitat -

Més endavant el Vida2022 presentarà la programació del Vida Club i els darrers artistes que tancaran definitivament el cartell.