El proper 26 de març, a Lisboa, se celebrarà la 6a edició dels Iberian Festival Awards, una gala on es premien els organitzadors dels Festivals de tota la península i la seva contribució en la indústria musical. El Mússol ha estat nominat a 11 categories, i les votacions populars ja estan obertes per escollir candidatures.

El Festival Mússol ha trepitjat fort des del primer moment. Es tracta d’un dels festivals més innovadors i especials en l’àmbit nacional. Cada artista interpreta només 3 cançons del seu repertori, acompanyats d’una backing band fixa que emula cada detall sonor de cada cançó. Durant les dues edicions ja celebrades hi han participat grans artistes com Amaia, Núria Graham, Miki Núñez, Ferran Palau, Meritxell Neddermann, Sr.Chen, Vic Mirallas, Magalí Sare o Sr Wilson entre molts altres.

El Mússol és una iniciativa impulsada per gent jove amb un gran potencial encapçalats per Arnau Grabolosa, músic i productor de Santa Pau, de tan sols 19 anys. Però al Mússol també s’hi han sumat grans empreses que col·laborat activament en el seu creixement: Moritz, Icat, Mondo Sonoro, Cases de la Música, Cooncert, Sala Barts, PianoServei o Casa Mas, entre d’altres. A més a més, el Mússol és un festival en òrbita i connectat amb el sector, ja que és membre d’ARC, l’Associació de Representants i mànagers de Catalunya.
El festival va néixer amb una clara vocació de servei, la voluntat de voler acompanyar tots els infants que pateixen una realitat tan dura com la del càncer. És per això que el Mússol és un projecte solidari i finalista, així doncs tots els seus beneficis es destinen directament a l’àmbit assistencial i/o d’investigació en oncologia infantil.

- Publicitat -

Les votacions es poden fer clicant aquí.