C. Tangana, Bonobo, Agoria, Headie One, Lyra Pramuk, Coucou Chloe, For Those I Love, Overmono Live, LSDXOXO Live, Juicy Bae, Rojuu, Poté DJ Set, BRAVA i La Chica, entre els 24 nous artistes que se sumen a Sónar Barcelona que se celebrarà els dies 16, 17 i 18 de juny.

Sónar de Dia reinventa els seus espais amb el nou escenari SonarPark by DICE. El nou espai dissenyat per a mostrar l’esperit de Sónar en la seva forma més radical i innovadora, en col·laboració amb el partner de descobriment d’esdeveniments i venda d’entrades DICE. L’escenari serà alhora una festa de la diversitat i un tribut a la gamma cada vegada més àmplia d’estils i idees que conformen la cultura de club global.

El protagonista absolut serà C. Tangana. La figura de major abast de la música popular espanyola amb un show extraordinari de tots els seus èxits i del seu recent àlbum “El Madrileny”. Headie One, el raper que està reinventant el gènere al Regne Unit, farà la seva primera aparició a Sónar. Bonobo presentarà el seu pròxim àlbum ‘Fragments’ i el teloner de la seva anterior gira, el productor Poté, oferirà un DJ set percussiu.

- Publicitat -

Aquests nous shows se sumen als prèviament anunciats d’artistes emergents i grans estrelles de l’electrònica.

Així mateix, des d’avui ja es poden comprar entrades per dies.