Foto: Omar Vega/FilmMagic

Desastre al festival Astroworld, organitzat per Travis Scott i amb presència de més de 50.000 entrades.

8 persones han perdut la vida i més de 300 han quedat ferides a causa de les allaus humanes que hi va haver a les primeres files del concert. Durant els concerts moltes persones van quedar inconscients i es van viure moments de pànic.

Els incidents van començar durant l’actuació del raper Travis Scott, quan una multitud es va precipitar davant de l’escenari. El raper va parar la seva actuació en diferents moments perquè les forces de seguretat poguessin ajudar als ferits.

- Publicitat -

Diferents assistents del festival han compartit vídeos a la xarxa on es denuncien els problemes de seguretat, ja només amb l’obertura de les portes.

El festival ha cancel·lat la segona jornada prevista per aquest dissabte i ha emès un comunicat on expliquen que el seu cor està amb totes les persones que han perdut als seus éssers estimats. També apunten que estan concentrats en ajudar a les autoritats locals tal com puguin.