Rosalía ha aconseguit entrar per primera vegada al top 10 de la llista global d’Spotify amb ‘TKN‘, la seva col·laboració amb Travis Scott, un artista molt popular als Estats Units. La cançó així mateix és número 1 a la llista espanyola i en quatre dies ja suma més de 8 milions de reproduccions.

La cançó també ha aparegut en diferents llistes de reproducció com “New Music Friday” o “Today’s Top Hits“, la llista amb més subscripcions de tot el món amb més de 26 milions de persones.

Anteriorment amb ‘Yo x ti tú x mi’ havia assolit el top 20 global, mentre que amb ‘Con altura’ el número 30. S’haurà de veure si la cançó aconsegueix tenir el mateix recorregut que les dues cançons, que van resistir moltes setmanes a les llistes d’Spotify.

- Publicitat -

A Youtube el videoclip suma prop de 12 milions de visualitzacions.