La banda americana liderada per Jeff Tweedy, per fi podran portar a Barcelona el concert de presentació de “Ode to Joy”. Serà el 22 de juny al Poble Espanyol.

Entrades ja a la venda al web del Cruïlla.

Al llarg de més de dues dècades, Wilco ha guanyat múltiples premis Grammy i ha publicat 11 àlbums d’estudi, així com un trio d’àlbums amb Billy Bragg que posa música a les lletres de Woody Guthrie. Han fundat el seu propi segell discogràfic (dBpm Records) i un festival (Solid Sound). Aquest any han comissariat per primera vegada Sky Blue Sky, una experiència de concerts a Mèxic. El sextet de Chicago segueix sent considerat una força de la naturalesa en directe, com ho descriu NPR “Veure a Wilco a l’escenari és escoltar el millor del millor”. El més recent àlbum de la banda, Ode To Joy, va ser llançat a la tardor de 2019.

- Publicitat -

Wilco va tornar amb Ode to Joy, que es va publicar fa just ara dos anys a través de dBpm Records. Ode to Joy va arribar tres anys després del llançament de Schmilco, i fomenta el subversiu acte de trobar l’alegria en un clima polític fosc. L’àlbum presenta una pista rítmica única i una instrumentació minimalista, amb lletres alhora observadores, esperançadores, mòrbides, tolerants i abstractes. “Love is Everywhere (Beware)”, el extrospectiu single principal de l’àlbum, és un tema alegre i guitarrer que explora la doble alegria i amenaça d’una comunitat centrada en l’amor.