Suite Festival anuncia la seva continuïtat al 2020 amb un avanç de programació que es suma al concert de Tequila el 21 de febrer i al qual ara afegeix 2 grans noms com són Wilco i Supertram’s Roger Hodgson.

Wilco, torna amb “Ode To Joy“, un nou treball que encoratja el fet de trobar alegria en un clima polític fosc. L’àlbum presenta un ritme únic i una instrumentació minimalista amb lletres observants, esperançadores, morboses, tolerants i abstractes alhora. La seva actuació està prevista per al 28 de juny. Per la seva banda, Roger Hodgson, considerat com un dels cantants, autors i lletristes amb més talent de la nostra època actuarà a l’escenari de l’Suite Festival el proper 19 de juliol.

La cinquena edició del festival va tancar fa uns dies amb prop de 13.000 espectadors i amb noms com Els Pets, Manolo Garcia, Mishima, Passenger o Rufus Wainwright.

- Publicitat -