La nova edició de Cruïlla de Tardor arrenca el 29 d’octubre amb el concert de Cala Vento i el 4 de novembre portarà a Barcelona a Mala Rodríguez.

El concert de Rayden previst inicialment per el divendres 29 d’octubre finalment tindrà lloc el 26 de novembre.

A més de Rayden, Cala Vento i Mala Rodríguez Cruïlla de Tardor inclou a la seva programació els concerts de Sara Roy, Chica Sobresalto, Shinova, Balkan Paradise Orchestra, Tequila, El Bobe i Caravan Palace.

- Publicitat -

Amb la represa total de l’activitat cultural arriben els primers concerts de Cruïlla de Tardor, un cicle de concerts que ja s’ha fet un lloc a l’agenda de tots els melòmans de la ciutat.

Aquest 2021 i desprès de no haver-se pogut celebrar l’any passat el Cruïlla de Tardor tornarà a portar a diferents sales de la ciutat una programació eclèctica que combina grans noms amb artistes menys coneguts.

El 4 de novembre tindrà lloc un dels concerts més esperats d’aquesta edició quan Mala Rodríguez pujarà a l’escenari de la Sala Razzmatazz per retrobar-se amb el seu públic en les condicions que un concert de la guanyadora de dos Grammys mereix.