El 5 de novembre de 2021, la Sala Apolo acollirà el concert d’una de les noves veus del panorama pop català i estatal Sara Roy, que presentarà el seu nou disc (A)mar, un disc ple d’afecte per la gent que l’envolta i l’ha ajudat a arribar on és. També és un homenatge al mar que, igual que Sara Roy, és tranquil però xoca amb força contra les roques. L’àlbum inclou cançons en català i castellà i col·laboracions com Tot és més fàcil, l’esperat duet amb Miki Núñez, i Desde la ventana, amb la Suu.

Les entrades ja estan a la venda al web del Cruïlla.

El festival suma també l’actuació de El Bobe pel 25 de novembre a la 2 de l’Apolo.

- Publicitat -

Per altra banda el concert previst el 15 d’octubre a la Sala Razzmatazz i també dins del Cruïlla de Tardor no es podrà celebrar, ja que la sala ha decidit no obrir.