La gira de comiat d’Elton John s’allargarà més del previst, després que primer la Covid i ara un problema al maluc del músic impedeixin que pugui realitzar concerts per Europa fins el 2023.

El músic ha emès un comunicat on explica que molt tristament es veu obligat a reprogramar les dates de tot el 2021, a causa d’un cop que va patir al maluc i que des de llavors ha sentit un gran dolor i una enorme incomoditat. Des de llavors ha estat en tractament i tot i així ha tingut problemes de mobilitat, que l’aconsellen passar pel quiròfan com més abans millor. També té previst un programa de fisioteràpia per aconseguir una recuperació completa.

L’únic directe que oferirà enguany serà el 25 de setembre dins el concert benèfic Global Citizen, perquè no vol decebre a l’organització i perquè cantar cinc cançons ho veu viable.

- Publicitat -

El britànic ja va anunciar fa unes setmanes que els concerts de Barcelona tindrien lloc en algun moment del 2023 i si no hi ha més canvis sembla que tindrien lloc el 22 i 23 de maig al mateix Palau Sant Jordi.