Britney Spears té motius per somriure i és que després de 13 anys el seu pare Jamie deixarà de ser el tutor legal de l’artista.

Segons uns documents citats pel portal TMZ, l’advocat del pare creu que no existeixen proves per retirar la tutela al pare, però Jamie no creu que una batalla pública amb la filla sigui positiu per la cantant. Per aquest motiu el pare de l’artista vol treballar amb el tribunal i amb l’advocat de la seva filla per preparar una transició adequada per la instauració d’un nou guardià.

Aquest canvi no serà immediat, ja que Jamie vol resoldre problemes pendents relacionats amb el seu càrrec.

- Publicitat -

El nou advocat de Britney Spears, Mathew Rosengart ha manifestat que estan satisfets, però no sorpresos per la retirada de la tutela i se senten decebuts amb els continus atacs cap a la cantant. Així mateix l’advocat de l’artista afirma que seguiran investigant el comportament del pare de l’artista que s’hauria embutxacat milions de dòlars de la seva filla.

Jamie Spears feia 13 anys que era el tutor legal de la cantant i controlava molts aspectes de la seva vida.

La cantant ha rebut els últims temps molt de suport d’altes artistes o d’iniciatives com #FreeBritney que han nascut a la xarxa.