Sónar suma 27 nous shows a la programació del festival que tindrà lloc a Barcelona els dies 16, 17 i 18 de juny de 2022 als seus recintes habituals de Fira Montjuïc i Fira Gran Via.

Les entrades ja estan a la venda en exclusiva a través de DICE.

Entre les noves incorporacions destaquen estrelles globals com Eric Prydz, Nathy Peluso, Folamour, Reinier Zonneveld, Helena Hauff, Kiddy Smile i Avalon Emerson o el tàndem a quatre mans de Tiga i Hudson Mohawke presentant el seu nou projecte rave ‘Love Minus Zero’.

- Publicitat -

L’edició de 2022 accentua el seu caràcter festiu, puja els BPMs i augmenta la seva aposta per la diversitat i la transgressió de gèneres. La DJ brasilera ANNA, el projecte de col·laboració africà Scotch Rolex, el hard techno dels residents de les festes de Berlín Herrensauna o les de Nova York GHE20G0TH1K, amb la seva fundadora Venus X, les relectures de l’UK garage de Conducta, el drum’n’bass de Critical Soundsystem o el future grime de Manara són, entre moltes d’altres, algunes de les propostes de ball futurista que se sumen al programa.

Aquests noms s’afegeixen als ja prèviament anunciats com The Chemical Brothers, The Blaze, Arca, Oneohtrix Point Never, The Blessed Madonna, Charlotte de Witte, Princess Nokia, Channel Tres, Serpentwithfeet, Joy Orbison, AJ Tracey, Polo & Pan, Richie Hawtin, Dj Marcelle/Another Nice Mess, Eris Drew B2B Octo Octa, DJ Python, Skee Mask, Morad, Ms Nina i molts més que s’anunciaran properament.