El disc clàssic dels Sopa de Cabra Ben endins va celebrar 30 anys el passat 10 de maig amb l’estrena d’una nova versió col·lectiva del clàssic “Si et quedes amb mi” on hi col·laboren Santi Balmes, Suu, Alguer Miquel, Judit Neddermann, Joan Dausà i Beth.

Demà dissabte Sopa de Cabra comença a La Pobla de Mafumet (Tarragona) una gira de celebració del 30 aniversari de l’exitós Ben endins molt esperada, que recupera gran part del repertori del disc i que els durà als principals festivals del país, com Cap Roig, Grec, Cruïlla o Mallorca Live Festival, entre d’altres. Fins a la data hi ha una vintena de concerts confirmats dels quals ja s’han venut més de 10.000 entrades.

En aquesta gran gira commemorativa, Sopa de Cabra hi repassarà el repertori del disc ple de cançons clàssics com “Si et quedes amb mi”, “Mai trobaràs”, “El boig de la ciutat” o “L’Empordà”, juntament a altres grans èxits atemporals dels gironins.

- Publicitat -

Les accions commemoratives d’aquest aniversari s’allargaran fins a mitjans de 2022. Sopa de Cabra està preparant una segona versió d’un clàssic del disc amb diversos convidats i convidades que es publicarà a la tardor. En paral·lel també està treballant en un documental que veurà la llum a principis de 2022 i en una exposició molt especial que s’instal·larà a la Casa de la Cultura de Girona. Aviat s’anunciarà un gran concert de final de gira de la gira commemorativa del 30 aniversari dels Sopa de Cabra que comptarà amb un grapat de col·laboracions molt especials.

GIRA PROVISIONAL “30 anys de Ben endins” de Sopa de Cabra

19 de juny – La Pobla de Mafumet Sold Out

26 juny – Planestiueja’t – Les Planes d’Hostoles

2 juliol – Grec – Barcelona Sold Out

9 juliol – Festival Cruïlla – Barcelona

10 juliol – Mallorca Live Summer – Mallorca Sold Out

29 juliol – Sunflower Festival – Gualta Sold Out

6 agost – Festival Jardins de Terramar – Sitges

14 agost – Festival Arts d’Estiu – Pineda de Mar

16 agost – Camp de Mart – Tarragona

17 agost –Cerdanya Music Festival – Alp

18 agost – Festival de Cap Roig – Calella de Palafrugell Sold Out

28 agost – Festival Som de Mar – Lloret de Mar Sold Out

16 d’octubre – Temporada Alta – Girona