Els Amics de les Arts han sortit reforçats de la pandèmia gràcies a la seva capacitat d’adaptar-se a totes les situacions i connectar sempre amb els seus seguidors. El públic del Festival Ítaca 2020 ho va viure en primera persona amb el concert post confinament que van fer Joan Enric Barceló, Ferran Piqué i Daniel Alegret a mitjans del mes de juny de l’any passat, quan els directes tornaven a treure el cap tímidament. La seva connexió amb el públic dalt de l’escenari i les seves ganes de tocar demostren ara més que mai el valor d’Els Amics de les Arts i tota l’autenticitat i veritat que hi ha en les seves cançons.

A la platja de l’Estartit hi portaran el dia 1 de juliol a les 10 de la nit i en format explosiu i elèctric algunes cançons del seu nou disc El senyal que esperaves, i també gran part dels èxits esperats per tothom com Jean Luc, Ja no ens passa, Louisiana, El seu gran hit, Les coses i molts més que els han convertit en els creadors de la banda sonora de referència del país. Temes de sempre i cançons noves que ens faran ballar i emocionar pugen a l’escenari en un concert imperdible.

Per la seva banda, Roger Mas actuarà el 17 de juliol al Camp de Futbol de Gualta amb Parnàs, un concert amb poemes musicats d’autors de diferents èpoques sense altre fil conductor que el gust del cantautor. N’hi trobarem de Joan Maragall, Miquel Martí i Pol, Eulàlia Anzizu Vila, Toni Gol i Roca i Amadeu Vidal i Bonafont; a més a més d’altres peces, com l’adaptació al català de la tradicional anglesa Geordie o les versions de Si dolce è ‘l tormento de Monteverdi.

- Publicitat -

Durant la seva actuació al festival, avançarà alguna cançó del proper disc que està preparant aquest any. Roger Mas -veu i guitarres- s’acompanyarà de Xavier Guitó -pianos-, -Arcadi Marcet – contrabaix- i Míriam Encinas Laffitte -dilruba, viola, flautes i percusions-.

Les entrades pels dos concerts ja estan a la venda al web del festival.