La 33a edició del MUSICAB festival de Cabrils, tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 de juliol. Una edició on podrem tornar a gaudir de nou de la música en directe i del caliu de la gent (respectant sempre les mesures de seguretat!).

Retornant als espais originals del Musicab a Can Barba i a La Fàbrica. Després d’aquests temps durs que tots hem hagut d’afrontar, la música se’ns presenta com una via cap a la normalitat i felicitat que tant anhelàvem. Un lloc on podrem tornar a cantar, ballar i emocionar. El MUSICAB retorna amb el seu esperit radiant d’alegria i amb ganes de commoure, amb concerts per a tots els públics i una oferta gastronòmica amb diferents foodtrucks al costat del mateix recinte.

A més, als concerts del MUSICAB l’aforament és d’un màxim de 300 persones, això fa que l’experiència de l’espectador sigui més completa podent gaudir de la proximitat dels artistes a preus altament assequibles: moltes entrades són solidàries (1€) i la resta només costen 20€. Tot plegat dona com a resultat un festival únic i inoblidable.

- Publicitat -

L’oferta artística d’enguany és, un cop més, diversa i molt, molt atractiva: l’espectacle “Talismán” d’en Marco Mezquida, on un piano, un cello i una bateria et traslladaran a un altre món; el show dels Xiula on destaquen el bon rotllo i les ganes de riure; la presentació de “El Jardí Secret”, el nou projecte de la Lali Begood amb ritmes molt variats on els més petits de la casa ho poden donar tot; la banda de rock The Crab Apples amb un ritme contemporani trencador, SanJosex i el seu nou àlbum “Dos Somnis”; en Miguel Poveda amb les seves cançons íntimes i commovedores; els Manel emocionant-nos un any més amb els seus èxits i altres artistes emergents com en Vic Mirallas i la Queralt Lahoz.