Dua Lipa ja comença a pensar en el seu tercer disc, segons ha explicat Joe Kentish, el nou president de Warner Music al Regne Unit.

Tot i que no està previst que el disc surti de forma imminent, ha avançat que serà molt diferent al que hem escoltat fins ara amb la britànica. Sembla que Dua Lipa s’estaria prenent un temps per mentalitzar-se sobre el concepte del nou disc.

De moment no se sap quan es dedicarà al tercer disc, ja que amb l’ajornament de la gira i l’anunci de la seva actuació al Primavera Sound 2022 li deixa poc marge per gravar-lo i promocionar-lo, però sembla que les intencions de l’artista són d’anar ben aviat a l’estudi de gravació.

- Publicitat -

De moment encara la tenim ben implicada en “Future Nostalgia” i aquest divendres presentarà el videoclip de ‘Love Again’, la cançó que utilitza el sampler de ‘My woman’, un èxit dels anys 30 i que més endavant van popularitzar White Town amb ‘Your woman’.