Britney Spears ha comparegut aquest dimecres a un tribunal de Los Angeles per via telemàtica per tornar a parlar sobre la seva tutela.

La cantant ha demanat acabar amb la tutela amb la quan ha estat els darrers 13 anys avaluada.

Spears ha assegurat que se sent deprimida i traumatitzada per aquesta situació i que vol recuperar la seva vida. Ha explicat que li agradaria casar-se i tenir un fill, però el seu equip l’ha obligat a implantar-se un DIU en contra de la seva voluntat per evitar que es quedi embarassada.

- Publicitat -

La cantant vol denunciar a tota la seva família i creu que el seu pare i totes les persones que porten la seva custòdia haurien d’estar a la presó.

A la declaració, explica que el seu equip la va obligar a començar la residència de concerts “Domination”, en contra de la seva voluntat i quan es va negar a fer-ho, se li va substituir la seva habitual medicació per liti.

Spears assegura que se li obliga a treballar en contra de la seva voluntat, traient-li els diners, el telèfon, el passaport i la targeta de crèdit.

Pots llegir la declaració completa de Britney Spears a Variety.

Els fets es remunten al 2008, on la cantant va patir una crisi nerviosa que va viure públicament i que va acabar als tribunals on va perdre la seva llibertat. Una sentència va convertir al seu pare Jamie en el seu tutor legal.

Ara, tretze anys després, demana la seva llibertat, impulsada per molts seguidors anònims i públics que s’han posicionat al seu costat i demanen que s’acabi aquesta situació. Fa poc també es va estrenar un documental, on es feia ressò d’aquesta campanya de llibertat.