Sónar presenta els primers 32 artistes de la programació del festival que tindrà lloc a Barcelona els dies 16, 17 i 18 de juny de 2022 en els seus recintes habituals de Fira Montjuïc i Fira Gran Via.

A Sónar 2022, l’edició més esperada de festival, destacaran els llegendaris herois de l’electrònica The Chemical Brothers, presentant nova música i show audiovisual, així com els nous espectacles en directe de The Blaze, Arca, Oneohtrix Point Never, Princess Nokia, Channel Tres, Serpentwithfeet, Joy Orbison, Louisahhh i molts més.

Entre els primers artistes programats també ressalten els nous shows de AJ Tracey, Polo & Pan, Tomm¥ €a$h, Sega Bodega, Morad, Lafawndah, Ms Nina, Locoplaya i Recycled J.

- Publicitat -

I entre els primers DJ sets que s’anuncien figuren estrelles com The Blessed Madonna, Charlotte de Witte, Richie Hawtin, Dj Marcelle/Another Nice Mess, Eris Drew B2B Octo Octa, DJ Python, Skee Mask, Jayda G, Lechuga Zafiro, Jamz Supernova, La Fleur, Chico Blanco i Jyoty.

En els pròxims dies Sónar anunciarà les dates en què sortiran a la venda els tiquets de Sónar Barcelona 2022.