Aquesta matinada ha tingut lloc la cerimònia d’entrega dels Globus d’Or que ha quedat força repartida pel que fa als premis i on el món musical també ha tingut la seva part de protagonisme.

En l’apartat de la millor banda sonora el duet format per Trent Reznor i Atticus Ross estaven doblement nominats i al final han vençut gràcies a la pel·lícula “Soul”.

Aquesta no ha estat la primera vegada que els dos components de Nine Inch Nails aconseguien aquest guardó ja que el 2011 van vèncer gràcies a “The Social Network”. Posteriorment van ser nominats el 2012 i el 2014.

- Publicitat -

Pel que fa a la millor cançó original, Laura Pausini va endur-se per primer cop aquest guardó gràcies a ‘Io si’ escrita juntament amb Diane Warren, per la banda sonora de “La vida por delante”.

Al final l’australiana Sia haurà marxat amb les mans buides després que la seva primera aventura “Music” fos nominada en dues categories, en un moment on la seva pel·lícula ha estat fortament criticada per com tracta el tema de l’autisme i per la poca qualitat de la producció, fet que van provocar que fins i tot la cantant abandonés Twitter.