Billie Eilish ha estat la vencedora en la categoria de millor cançó dels Globus d’or, gràcies a ‘What Was I Made For‘, una de les peces incloses a la banda sonora de “Barbie”, juntament amb ‘Dance the night’, de Dua Lipa, que també figurava entre les possibles guanyadores.

Eilish ha recollit el premi al costat del seu germà Finneas. Ha explicat que quan li van encarregar la cançó no estava en un dels seus millors moments anímics, però que gràcies al seu germà és la raó per la qual és qui és. També ha donat les gràcies a la directora de la pel·lícula Greta Gerwig, així com a algunes de les persones amb les quals ha treballat a la producció.

Les paraules que han provocat més comentaris positius han estat quan ha explicat com de miserable i deprimida se sentia, però com escriure aquesta cançó la va salvar una mica. I un any després aquí estem. És realment surrealista, em sento molt afortunada i agraïda.

- Publicitat -