El Festival ÍTACA, CULTURA i ACCIÓ 2021 es posa en marxa i aquest dimecres, 31 de març, ha anunciat els tres primers noms d’un cartell que estarà format per una vintena d’artistes.

Oques Grasses, Iseo & Dodosound i Xiula són els primers grups confirmats d’un festival que s’allargarà del mes de maig fins el setembre en diferents poblacions de l’Empordà.

El festival també vol recuperar l’oferta que hi havia abans de la pandèmia, tot i les dificultats de programar a causa de les restriccions que hi ha. Des de l’organització reivindiquen la #culturasegura i expliquen que aplicaran totes les mesures de seguretat vigents per garantir la salut del públic, el personal i els artistes que participin.

- Publicitat -

Les entrades pels primers concerts ja estan a la venda al web del festival i les places s’aniran adjudicant per ordre cronològic de la compra. Per tant les localitats més properes a l’escenari seran les primeres que es vendran.

A mitjans de la setmana vinent està previst que s’anunciïn tres nous concerts i a mitjans d’abril la resta de la programació