La catorzena edició del Festival Sons del Món es durà a terme del 23 de juliol al 8 d’agost a la Ciutadella de Roses, que ha esdevingut un dels espais escènics més idíl·lics de la Costa Brava. No només per la bellesa de l’espai, sinó també per les seves dimensions, que com es va demostrar la passada edició, permeten complir totes les mesures de seguretat derivades de la crisi sanitària sense restar comoditat al públic.

Al Festival Sons del Món 2021 hi actuaran fins a 9 artistes que s’anunciaran pròximament. S’acompliran totes les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries, i es preveu una platea amb un aforament per a 1.290 persones amb distància interpersonal entre unitats afectives i que suposa el 65% de l’aforament habitual. També es mantindrà el Village on es podrà degustar productes empordanesos de Km0 abans i després de cada concert.

El primer artista anunciat són els argentins God Save The Queen, que estaven previstos a la passada edició i que enguany s’ha pogut recuperar per dissabte 31 de juliol. Amb més de vint anys de carrera, God Save The Queen és la banda tribut a Queen amb més prestigi a escala mundial. Per això va ser la banda de tribut a Queen escollida per a promocionar la pel·lícula Bohemian Rapsody. La semblança física i vocal del líder del grup Pablo Padín i la qualitat de l’espectacle que ofereix la seva banda, fa que omplin grans auditoris des de Buenos Aires a Méxic DF passant per Liverpool, Tokio i Miami. El seu show “Champions of the World”, orientat a grans espais, proposa celebrar els 50 anys dels anglesos amb un recorregut musical des de 1973 a 1995 amb clàssics com “Bohemian Rhapsody”, “We Will Rock You” o “We Are The Champions”.

- Publicitat -

Les entrades ja estan a la venda al web del festival.