L’Embassa’t no va poder-se celebrar el 2020 per culpa de la pandèmia de Covid-19 i enguany torna reforçat i en comptes de dos dies tindrà lloc del 10 al 13 de juny i en un nou escenari situat a l’amfiteatre del Parc Catalunya de Sabadell, que permetrà omplir amb un miler de persones cadascuna de les sessions.

A més dels Manel que ja havien de participar l’any passat, també s’hi sumen Paul Vallvé, Maria Arnal i Marcel Bagés, Arlo Parks, Sidonie, Rigoberta Bandini, Lu Rois i Xiula.

L’edició d’aquest any es configurarà d’una forma molt específica i demanarà molta puntualitat als assistents. A més, abans de cada concert hi haurà una actuació electrònica per animar al públic assistent.

- Publicitat -

Els primers d’obrir la llauna seran Sidonie el 10 de juny a les 8 del vespre. L’endemà a les 7 de la tarda serà el torn d’Arlo Parks i Pau Vallvé, mentre que el dia 12 una de les sensacions del moment Rigoberta Bandini serà qui cantarà a les 6 de la tarda. El mateix dia 12 a dos quarts de 10 de la nit Manel presentaran el seu disc “Per la bona gent”!.

El festival el tancaran Xiula el dia 13 a les 10.30 del matí i Maria Arnal i Marcel Bagés i Lu Rois a dos quarts de 7 de la tarda.

Les entrades ja estan a la venda al web del festival.