The Weeknd ha estat el responsable de cantar a la mitja part de la Super Bowl 2021 en una actuació que volia que fos perfecte, motiu pel qual bona part del show que ha ofert se l’ha pagat de la seva butxaca. Fins a 7 milions de dòlars ha invertit en els minuts que ha estat en directe per milions de persones arreu del món.

L’artista ha començat amb alguns problemes de so a l’inici de ‘Starboy’ i posteriorment hem pogut escoltar algunes de les cançons que formen part de “The Highlights”, el disc de grans èxits que va editar el passat divendres. No han faltat ‘I feel it coming’, ‘Can’t feel my face’, ‘Save your tears’, ‘Earned it’, ‘The hills’ i la més esperada de totes ‘Blinding Lights‘, el seu èxit més important i que ha servit per tancar un show que ha tingut focs artificials, ballarins, llums i algunes decepcions a la xarxa. I és que moltes persones esperaven que Daft Punk fessin acte de presència, però el final el canadenc ha estat el protagonista absolut del show.

- Publicitat -

Hores abans de l’inici del partit hem pogut escoltar una versió de H.E.R. del tema ‘America The Beautiful’ o també Jazmine Sullivan i Eric Church que han cantat l’Himne Nacional dels Estats Units.

La primera en actuar ha estat Miley Cyrus, que durant el migdia del diumenge va oferir un concert anomenat TikTok Tailgate on s’ha fet un homenatge a tots els sanitaris per la seva feina durant la pandèmia. El directe ha deixat moments destacables com les interpretacions de clàssics com ‘The Climb’, ‘Party in the USA’ (amb menció a Britney Spears), ‘We can’t stop’, una emocionant ‘Wrecking ball’ o èxits recents com ‘Heart of Glass’, ‘Midnight sky’ o ‘Night crawling’ i ‘White Wedding’, totes dues amb la companyia de Billy Idol. No ha estat l’única col·laboració ja que Joan Jett també ha cantat varis temes amb l’artista.
En total 20 cançons, algunes versions, que han fet que l’artista fos tendència mundial durant les últimes hores.